Nyheter

Senaste nytt från IDEA

Medlemsinfo

IDEA Rabatt – nya ramavtal tecknade

Har ni bra förbandsmaterial på arbetsplatsen? Finns det en hjärtstartare? Vet alla på arbetsplatsen vad man ska göra vid ett hjärtstopp? Det här är livsviktiga frågor. Nu har vi tecknat ramavtal med ett företag som i snart 30 år har hjälpt andra företag att få en säkrare arbetsmiljö. Kanske vårt viktigaste ramavtal någonsin? I Första hjälpencentrum får vi en komplett leverantör av både utbildning och utrustning inom första hjälpen och hjärt-lungräddning (HLR). Läs mer

Digitala tjänster

Vi har ingått ett ramavtal med Universal Avenue som är bland de främsta i Sverige att hjälpa små och medelstora organisationer/företag att utnyttja fördelarna med digitala tjänster och digitalisering. Deras tjänster sträcker sig från digital marknadsföring på Google och Facebook till digital synlighet med tjänster inom sökmotoroptimering, produktion av hemsidor och andra digitala tjänster. Målet är att öka din synlighet på nätet så att du får fler besökare och fler kunder.

Låter det krångligt med digital strategi? Var lugn, alla medlemmar får kostnadsfritt 60 min rådgivning utan krav på köp.

Läs mer här i portalen.