Känner du dig ensam i rollen som arbetsgivare eller HR-ansvarig?

Har du koll på alla nyheter kring arbetsgivarfrågor, eller önskar du ibland att det finns en livlina eller att du kan ringa en vän? Som en del av civilsamhället har du förmodligen ett brinnande engagemang för din verksamhet, men det kanske inte är lika enkelt att vara arbetsgivare?

Kom och träffa oss i Göteborg i april och maj!

Är du nybliven med personalansvar och behöver få ordentliga verktyg för att ta dig fram i den juridiska djungeln eller kanske rutinerad och bara vill ha möjlighet att checka av några detaljer kring personalfrågor?

Du behöver inte kunna allt själv. Att vara medlem i IDEA är som att ha en vän eller livlina om du så vill, bara ett samtal bort. Liten eller stor organisation spelar ingen roll, vi kan lova att du har nytta av oss. Gör det du är bra på och brinner för och låt oss hjälpa dig med resten.

Som medlem i IDEA får du både trygghet och service

Du får proffsiga jurister som är uppdaterade på alla nya lagar och regler, som kan förhandlingar och vet precis hur och när saker ska göras för att bli rätt. Vi kan vara med och ge råd och stöd i förhandlingsärenden eller bara se till att du har alla rätta blanketter och avtal du behöver. Genom IDEA får du både aktuell och löpande information samt tillgång till utbildning som rör arbetsgivarfrågor. Vi kan också civilsamhället och vilka krokiga vägar ideella organisationer kan åka vilse på, det lönar sig att vara med.

Träffa IDEA i Göteborg under våren 2019

Vi bjuder på frukost och berättar om nyheter som rör arbetsgivarfrågor samt om IDEA och vad vi kan erbjuda. Du kan också passa på att mingla med andra arbetsgivare.

Du som redan är medlem, tipsa och ta gärna med en vän som du tror kan ha nytta av informationen.

24 april kl. 8.30–12.00
16 maj kl. 8.30–12.00 Anmäl dig senast 6 maj.

Frukost serveras från kl.8.30, information från kl. 9.00.

Om du har frågor kontakta Sten Lycke, Inger Thunvik eller Jan-Eric Boström

Välkommen!